Dirk van Genderen.NL

Columnist, publicist, spreker

Over mij

Ik ben opgegroeid op de boerderij. Het was ook de bedoeling dat ik op de boerderij zou gaan werken, vandaar dat ik een landbouwopleiding volgde.
Toch was Gods weg anders. Hij wees mij de weg naar de Evangelische Hogeschool en daarna de Evangelische School voor Journalistiek. In 1985 kwam ik bij de EO terecht, bij het programmablad Visie. Eerst als redacteur en later als eindredacteur. Elke twee weken schreef ik een commentaar in Visie.

Eind 2008 kwam er een eind aan mijn dienstverband met de EO. Vanwege een aanrijding en een daaruit voortkomende forse whiplash kon ik mijn werk als eindredacteur niet meer oppakken.

Omdat ik toch door wilde gaan met het schrijven van commentaren, ben ik deze website begonnen. Daarop plaats ik elke week een nieuw commentaar. Elke maand schrijf ik verder een commentaar in Het Zoeklicht.

Behalve een wekelijkse – of vaker wanneer daar aanleiding voor is – bijdrage op deze site, mag ik af en toe voorgaan in diensten en kunt u mij ook uitnodigen voor een spreekbeurt of voor een serie bijbelstudies.